MÜDÜR

1983 yılında Niğde ili Ulukışla ilçesinde doğdu. İlköğretimi Ankara ili Ayşe Numan Konakçı İlköğretim okulunda, lise öğrenimini Eskişehir Yunus Emre Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Şehit Ömer Halis Demir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Ahmet Yesevi Üniversitesi eğitim yönetimi ve denetimi bölümünde tamamlamıştır.2006 yılında göreve başlayıp çeşitli illerde öğretmenlik yapmış. Altı yıl müdür yardımcılığından sonra Eylül 2021 den itibaren Etimesgut Şehit Yasin KENDİRCİOĞLU Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde görev yapmış ve yapmaya da  devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

22.09.2021 1571